فرودگاه دبی یکی از شلوغ ترین فرودگاه های جهان است، این فرودگاه به ترافیک عظیمی از مسافران خدمات ارائه میکند. کد IATA (International Air Transport Association) فرودگاه دبی DXB اعلام شده است با دبی بلیط همراه باشید تا به بررسی تاریخچه فرودگاههای دبی بلیط بپردازیم.
این فرودگاه شامل 3 ترمینال اصلی بوده؛ ترمینال 1 شلوغ ترین ترمینال این فرودگاه است و به تمام خطوط هوایی به جز امارات خدمات ارائه میکند؛ ترمینال 3 اختصاصا به خطوط هوایی امارات خدمات ارائه کرده و ترمینال 2 به نسبت دو ترمینال دیگر، کوچک تر بوده و برای پرواز های کم هزینه تر است.
تاریخچه فرودگاه دبی
دبی طی چند دهه اخیر، از یک شهر نسبتا ناشناخته با یک فرودگاه کوچک که عمدتاً به عنوان ایستگاه سوختگیری استفاده میشد، به یک مقصد مشهور جهانی برای مسافرت، مهاجرت، تجارت و … تبدیل شده است.
رشد فرودگاه دبی با در نظر گرفتن زمانی که از ساخته شدن آن می گذرد، خارق العاده است. برای درک کردن میزان رشد، این را در نظر بگیرید: این فرودگاه، تا پایان سال 2018 به نقطه عطف ارائه خدمات به 1 میلیارد مسافر رسید.
در واقع، 500 میلیون نفر از این 1 میلیارد مسافر در طول 51 سال پا در این فرودگاه نهادند (از 30 سپتامبر 1960 تا 31 دسامبر 2011) و 500 میلیون نفر باقی مانده فقط در طی 7 سال، از این فرودگاه خدمات دریافت کردند.
فرودگاه دبی در سال 2014 با رسیدن به صدر فهرست شلوغ ترین فرودگاه های بین المللی جهان با ترافیک بیش از 70.4 میلیون مسافر، برای تثبیت موقعیت تلاش در بهبود امکانات و وضعیت خود نسبت به رقبا دارد.
ترافیک این فرودگاه در سال 2019 به 86.4 میلیون مسافر رسید؛ در ضمن، در حال حاضر ظرفیت جابجایی 90 میلیون مسافر در سال را دارد که پس از انجام یک پروژه بهبود، به بیش از 118 میلیون مسافر افزایش یافته است.
گاه شمار فرودگاه دبی
1959 – کار برای ساخت فرودگاه دبی در سطح وسیعی از زمین بایر در حدود 4 کیلومتری از شهر دبی آغاز شد.
1960 – فرودگاهی که شامل یک باند متراکم شن و یک ساختمان ترمینال کوچک بود در 30 سپتامبر افتتاح شد و قادر به جابجایی هواپیما تا اندازه یک DC-3 بود.
1963 – کار برای ساخت باند آسفالت آغاز شد.
1965- در این سال، ساخت باند آسفالت کامل شد و فرودگاه با تعداد زیادی امکانات جدید و سازه های تازه یا بازسازی شده افتتاح شد.
1969 – فرودگاه نه خط هوایی را در خود جای داد که در مجموع به 20 مقصد خدمات رسانی می کردند.
1970- در دهه 70 شاهد تحولات بسیاری در سراسر این فرودگاه بودیم که با ساختمان ترمینال سه طبقه جدید، یک برج کنترل جدید، مسیر های تاکسی اضافی، طولانی شدن باند فرودگاه، گسترش وسعت و نورپردازی فرودگاه و امکانات فرود شروع شدند.
1980 – در 23 دسامبر 1980، فرودگاه دبی عضو شورای بین المللی فرودگاه ها (ACI) شد.
1983- Dubai Duty Free در فرودگاه بین المللی دبی شروع به کار کرد. DDF از گردش مالی سالانه 20 میلیون دلاری در سال افتتاحیه خود، شروع کرده تا جایگاه بزرگترین retailer فرودگاهی جهان را با گردش مالی 1.93 میلیارد دلاری در سال 2017 به دست بیاورد.
1984 – دومین باند، مجهز به جدیدترین سیستم های هواشناسی، نورپردازی و امکانات فرود افتتاح شد که موجب قرار گیری فرودگاه دبی در کلاس دوم فرودگاه های جهان شود.
1985 – خطوط هوایی امارات راه اندازی شد.
1988 – ظرفیت حضور مسافر در فرودگاه به 4.3 میلیون نفر رسید. این ظرفیت، در یک دهه بیش از دو برابر شد و تا سال 1998 به 9.7 میلیون نفر رسید.
1998- ترمینال 2 افتتاح شد.
2000 – افتتاحیه concourse 1 (concourse C)، آغاز فصل جدیدی در تاریخ فرودگاه دبی بود. این ترمینال که به عنوان بخشی از فاز اول پروژه توسعه عمومی با هزینه 2 میلیارد درهم ساخته شد، ظرفیت فرودگاه را از 10 میلیون به 23 میلیون افزایش داد.
2002 – طبق آمار ترافیک شورای بینالمللی فرودگاهها (ACI) فرودگاه بینالمللی دبی به عنوان دومین فرودگاه سریعالرشد در جهان شناخته شد. این مرکز در سال 2003 حدود 18 میلیون مسافر را جابجا کرد و در جوامع بین المللی به عنوان قطب هوانوردی خاور میانه معرفی شد.
2008 – فرودگاه دبی، ترمینال 3 را برای استفاده انحصاری از خطوط هوایی امارات افتتاح کرد. این ترمینال بی عیب و نقص که بزرگترین ترمینال منفرد جهان بود، ظرفیت فرودگاه را به 60 میلیون نفر افزایش داد و تحسین مسافران و صنعت هوانوردی در سراسر جهان را برای آن ها به ارمغان آورد.
2010-فرودگاه دبی اولین فاز Dubai world central (DWC) را برای باربری در 27 ژوئن افتتاح کرد.
2013 – Concourse A، بزرگترین تاسیسات جهان که برای A380 ساخته شده است در فرودگاه دبی افتتاح شد.
2016 – فرودگاه دبی Concourse D را افتتاح کرد؛ یک مرکز پیشرفته 1.2 میلیارد دلاری که به 60 شرکت هواپیمایی بینالمللی که خارج از ترمینال یک فعالیت میکنند، خدمات رسانی میکند.
2018 – فرودگاه دبی، از یک میلیاردمین مسافر بین المللی خود استقبال کرد.
2019 – فرودگاه دبی با نصب 15000 پنل خورشیدی در ترمینال 2، بزرگترین فرودگاه از نظر تامین انرژی خورشیدی در خاور میانه شد.
2019 – فرودگاه دبی عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای مسافران بین المللی را برای پنجمین سال متوالی با 89.1 میلیون مسافر در سال 2018 حفظ کرد.
2020 – فعالیت فرودگاه دبی در 25 مارس 2020 به عنوان بخشی از اقدامات مقامات امارات متحده عربی برای مبارزه با گسترش کووید-19 به حالت تعلیق درآمد.
2020 – این فرودگاه شصتمین سالگرد خود را جشن می گیرد.
2021 – برای اولین بار توسط خوانندگان Business Traveller به عنوان بهترین فرودگاه بین المللی جهان انتخاب شد.
2021 – فرودگاه دبی با همکاری اداره بهداشت دبی و Pure Health یک آزمایشگاه با قابلیت پردازش 100000 آزمایش PCR در روز در 22 ژوئن 2021 افتتاح کردند. این آزمایشگاه یکی از بزرگترین آزمایشگاه های فرودگاهی جهان بوده و می تواند نتیجه ی تست های PCR را ظرف چند ساعت اعلام کند.
2022 – این فرودگاه با ترافیک سالانه بیش از 66.1 میلیون مسافر از پیش بینی ها فراتر رفت.
2023 – فرودگاه دبی برای نهمین سال متوالی موقعیت خود را به عنوان فرودگاه شماره یک جهان برای مسافران بین المللی حفظ کرد.
معرفی تمامی فرودگاه های دبی
- فرودگاه بین المللی دبی (IATA: DXB)
- پایگاه هوایی ال مینهاد (به انگلیسی: Al Minhad Air Base)
این فرودگاه یک فرودگاه نظامی با کد یاتا NHD است که دارای یک باند فرود آسفالت به طول ۳۹۵۳ متر است.
این پایگاه تقریباً در 24 کیلومتری جنوب دبی قرار دارد و توسط نیروی هوایی امارات متحده عربی اداره می شود.
-
فرودگاه بینالمللی المکتوم:
دبی ورلد سنترال (DWC) که با نام فرودگاه بین المللی المکتوم نیز شناخته می شود، به تدریج در حال گسترش است تا به بزرگترین فرودگاه غیرنظامی جهان تبدیل شود.
این فرودگاه در سال 2010 افتتاح شد و پروازهای مسافری در سال 2013 در این فرودگاه انجام شدند. این فرودگاه قابلیت فرود هواپیمای “سوپرجامبو” A380 را داشته و علاوه بر آن دارای چهار باند دیگر با ظرفیت فرود همزمان 24 ساعته است.
طراحی فرودگاه در مجموع دارای سه ترمینال، سالن های متعدد، مراکز جت، هتل ها، مراکز خرید و امکانات تعمیر و نگهداری هواپیما است. ساختار جدید فرودگاه از طریق یک سیستم راه آهن سریع السیر به فرودگاه بین المللی دبی متصل خواهد شد.
این فرودگاه با هدف افزایش پروازهای مسافربری به بیش از 20 برابر فعالیت کرده و برنامه ی خدمت رسانی به بیش از 160 میلیون مسافر در سال برای این فرودگاه تدوین شده است.
کارهایی که باید در فرودگاه بین المللی المکتوم انجام دهید:
شما در فرودگاه بین المللی المکتوم یک فروشگاه Duty Free دبی را خواهید یافت که دارای آخرین کالاها مانند لوازم الکترونیکی، ساعت های طراح، کتاب و محصولات زیبایی است. همچنین میتوانید در حالی که منتظر پرواز هستید یک غذای سریع در Caribou Coffee بگیرید یا یک غذای خوشمزه و با کیفیت را در رستوران Olives میل کنید.
فرودگاه بین المللی المکتوم در جنوب دبی واقع شده است. مساحت کل سازه دو برابر جزیره هنگ کنگ است.
چگونه به فرودگاه بین المللی آل مکتوم برویم:
با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی زیر می توانید به فرودگاه بین المللی المکتوم برسید:
مترو و اتوبوس دبی: از خط قرمز به ایستگاه مترو ابن بطوطه بروید. از آنجا می توانید با اتوبوس F55 به فرودگاه بین المللی المکتوم بروید. از طرف دیگر، با اتوبوس F55A از ایستگاه اتوبوس ساتوا به فرودگاه بینالمللی المکتوم بروید.
در ضمن، اگر با خودروی شخصی به فرودگاه میروید، جاده اصلی دسترسی به فرودگاه، جاده شیخ محمد بن زاید (E311) است.
مدارک لازم برای ایرانیان
مدارک لازم برای ارائه در فرودگاه دبی به شرح ذیل می باشد:
- بلیت رفت و برگشت
- ویزا
- بیمه نامه معتبر مسافرتی
- کارت یا مدرک واکسیناسیون ترجمه شده به زبان انگلیسی برای مسافران بالای 12 سال
واکسن های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی شامل; Nova Vax, Covo vax, Sputnik V, Moderna Pfizer/BioNTech, Johnson & Johnson AstraZeneca, Covishield, Covaxin, Sinopharm, CoronaVac هستند.
نکته ی قابل توجه، به همراه داشتن تست منفی PCR که در یک آزمایشگاه مورد تایید وزارت بهداشت ایران انجام شده، است. جواب این تست باید به عربی یا انگلیسی ترجمه شده باشد و به همراه QR code صادر شده توسط آزمایشگاه، تحویل داده شود.
همان طور که میدانید، یکی از مدارک الزامی ای که باید به همراه داشته باشید، ویزای دبی است که با توجه به نیاز شما صادر شده است.
برای دریافت ویزای دبی، موارد زیر را لازم دارید:
- اسکن رنگی پاسپورت با مدت اعتیار 7 ماهه
- اسکن عکس رنگی پرسنلی با زمینه سفید
- اسکن کارت ملی
- اسکن شناسنامه
- آزمایش های مورد نیاز معتبر
متقاضیان برای ورود به کشور امارات و شهر دبی باید نسبت به اخذ ویزا و دریافت ویزای توریستی اقدام نمایند.
اقلام ممنوعه در فرودگاه دبی
- مواد مخدر (همه انواع از جمله دانه های خشخاش، کوکائین، حشیش، هروئین، قرص های توهم زا و غیره)
- کالاهایی از کشورهای تحریم شده که می توانستند با قصد فروش آورده شوند
- ابزار قمار
- لاستیک های منبت کاری شده، کارکرده و بازسازی شده
- شاخ کرگدن یا عاج خام
- برگ پان و فوفل
- قلیان الکترونیکی
- مواد هسته ای یا آلوده به تشعشعات
- تور ماهیگیری سه لایه
- اقلام مغایر با ایمان و آموزه های اسلامی (از جمله مجسمه ها، نقاشی ها، نشریات، عکس ها و موارد دیگر)
- لیتوگرافی ها، مجسمه ها، مجسمه ها، حکاکی ها یا چاپ های اصلی به هر شکل
- غذاهای خانگی و/یا پخته شده
- ارز جعلی
- وسایل نقلیه موتوری شخصی مانند هاوربرد و چرخهای هوشمند یا خود متعادل کننده با یا بدون باتری به عنوان چمدان تحویلشده یا دستی ممنوع هستند.
اقلامی که باید از حمل آن در کیف دستی خود اجتناب کنید
توصیه می شود اقلامی را که ممکن است در طول پرواز به آن نیاز داشته باشید در کیف دستی خود قرار دهید. با این حال، دقت کنید که وزن کیفتان از محدودیت وزنن بیشتر نشود و همچنین حاوی مواد یا وسایلی نباشید که در لیست ممنوعه قرار دارند.
لیست اقلام ممنوعه در کیف دستی فرودگاه دبی شامل موارد زیر است:
- چکش (تمام انواع)
- میخ و مته (تمام انواع)
- هر گونه ابزار تیز، از جمله پیچ گوشتی
- قیچی (همه انواع) یا تیغه (بزرگتر از 6 سانتی متر)
- اقلام کیت نظافت شخصی بیشتر از 6 سانتی متر
- هر گونه اشیاء تیز یا شمشیر
- اسلحه لیزری (همه انواع)
- تفنگ، مهمات و سلاح گرم (همه انواع، از جمله ماکت)
- دستبند
- بیش از یک فندک
- طناب (تمام انواع)
- بیسیم
- چسب بسته بندی
- کابل های برق (به استثنای کابل های استفاده شخصی)
- نوار اندازه گیری (همه انواع)
- مواد شیمیایی
- مایع آتش زا
- باتری های لیتیومی
- سیلندرهای گاز فشرده
- قطعات تعمیر خودرو
- هاوربرد
قبل از انتخاب کیفتان، به موارد زیر دقت کنید
- کیف ها باید حداقل یک (1) سطح صاف داشته باشند.
- هیچ بند بلندی نباید به کیف شما وصل شود.
- کیف ها نباید دارای کیف ها یا بسته های متصل نامنظم یا گرد باشند.
- هر چمدان/ بسته ای که با این الزامات مطابقت نداشته باشد، در هنگام ورود رد می شود. توصیه می شود یک کیف دستی با کف صاف، چمدان مستطیلی یا جعبه ای که به درستی بسته شده است، انتخاب کنید.
- سایر دستورالعمل ها و قوانین مرتبط با چمدان در دبی برای مسافران شامل موارد زیر است:
- شما مجاز به حمل حداکثر دو چمدان برای سفرهای بین المللی هستید.
- وزن کلی برای چمدان شما نباید بیشتر از 32 کیلوگرم باشد (ممکن است بسته به نوع پرواز و خط هوایی متفاوت باشد).
- چمدان تحویلی شما نباید بیشتر از 90 سانتی متر طول، 60 سانتی متر عرض و 75 سانتی متر ارتفاع داشته باشد.
- چمدان های تحویلی که با الزامات اندازه مطابقت ندارند به عنوان چمدان های بزرگ با هزینه های اضافی تحویل گرفته میشوند.
حمل مایعات
مسافرانی که مکررا با هواپیما سفر میکننده، ممکن است محدودیت حمل مایعات را در پرواز های بین المللی بدانند. با این حال، این قوانین در هر کشور با کشور دیگر متفاوت است.
برای کسانی که از دبی سفر می کنند، قوانین فرودگاه دبی اجرا میشوند. توصیه می کنیم تمام مایعات را در بسته های پلاستیکی شفاف نگهداری کنید که امکان باز و بسته شدن مجدد را داشته باشد. این امر برای تجربه سفری بدون دردسر توصیه میشود و اجباری نیست.
در ضمن، مقدار هر مایع نمی تواند بیش از 100 میلی لیتر باشد.
مقدار کل تمام اقلام مایع شما نباید بیش از یک لیتر باشد.
اگر مایع مورد نظر با هر یک از این دسته ها مطابقت داشته باشد، قوانین حمل مایعات شامل آن ها نمیشوند:
- دارو
- شکل غذایی خاص
- شیر بچه
نکات کلی برای سفر به دبی و از دبی
هنگام سفر به یا از فرودگاه های دبی، نکات زیر می تواند به شما کمک کند:
- همیشه بهتر است بیمه مسافرتی بگیرید
- اطمینان حاصل کنید که تمام وسایل شخصی خود را در چمدان دستی قرار میدهید
- لپ تاپ ها را در دسترس نگه دارید. آنها باید در یک ظرف امنیتی جداگانه برای اسکن قرار گیرند.
- جعبه های مقوایی به صورت دستی بررسی میشوند و مدت بیشتری طول می کشد تا مجوز امنیتی فرودگاه دبی را بگیرند. بنابراین، بهتر است از آنها استفاده نکنید.
- تمام برچسب های بار قبلی را حذف کنید.
- هرگز از سایر مسافران چیزی نپذیرید.
کارهایی که نباید در دبی انجام بدهید
باید توجه داشته باشید که در زیر تمام زرق و برق ها، یک شهر محافظه کار نهفته است که مذهب و فرهنگ خود را بسیار جدی می گیرد. بنابراین بهتر است قبل از اینکه وارد شهر شوید و با مردم معاشرت کنید، نکات زیر را در نظر داشته باشید و تا حد امکان رعایت کنید.
- از دست چپ خود برای احوالپرسی با کسی استفاده نکنید
- لباس مناسب بپوشید
- روابط صمیمانه و محبت آمیز با همسر یا شریکتان را در فضاهای عمومی محدود کنید
- در ملاء عام ناسزا نگویید
- بدون اجازه عکس نگیرید
- همه ی داروهای خود را خودتان حمل نکنید
- در ماه رمضان در جمع غذا نخورید
- در حین رانندگی حرکات بی ادبانه با دست انجام ندهید
- اقلام ممنوعه به همراه نداشته باشید
- به خانواده سلطنتی در ملاء عام بی احترامی نکنید
- بازدید از نقاط محبوب گردشگری را از دست ندهید
- اگر با شریکتان ازدواج نکرده اید، باهم در هتل نمانید
- صلیب لباس نپوشید
- در ملاء عام مشروب نخورید
- در ملا عام نرقصید
شرایط کنسلی پرواز های امارات
آیا می توانم پرواز خود را کنسل کنم و پولم را پس بگیرم؟
بیایید فرض کنیم که می خواهید به صورت خودخواسته پرواز خود را کنسل کنید. فقط در صورت رزرو بلیط قابل استرداد، می توانید مبلغ کامل بلیط هواپیما را پس بگیرید. با این حال، قوانین بازپرداخت بلیط هواپیما از هواپیمایی به هواپیمایی دیگر متفاوت است.
آیا می توانم بلیط خود را در فرودگاه کنسل کنم؟
بله؛ می توانید پرواز خود را پس از ورود یا هر زمانی قبل از پرواز لغو کنید. با این حال، تا زمانی که بلیط هواپیمایی قابل استرداد نداشته باشید، بعید است که پولی به شما بازگردانده شود.
شرایط سنی
برای پرواز به تنهایی، کودکان بین 5 تا 11 سال باید با بزرگسالان سفر کنند. کودکانی که در کابین متفاوت از والدین یا قیم خود سفر می کنند نیز به عنوان خردسالان بدون همراه در نظر گرفته می شوند و با بلیط بزرگسالان پرواز می کنند. کودکان بالای 12 سال می توانند به تنهایی سفر کنند و با بلیط بزرگسالان پرواز می کنند.
رستوران ها، مراکز خرید و امکانات رفاهی در فرودگاه بین المللی دبی
رستوران های ترمینال 1 در فرودگاه بین المللی دبی
- The Draft House
می توانید قبل از سفر در The Draft House – یکی از بهترین رستوران های فرودگاه دبی – یک صبحانه خوشمزه و مقوی بخورید. از طرف دیگر، اگر در اواخر روز باشد، اقلام لذیذی مانند برگر و ساندویچ BBQ Brisket نا امیدتان نخواهند کرد.
میانگین قیمت برای دو نفر: 320 درهم
تماس: 97142940822
ساعات کاری: 24 ساعته
- YO! سوشی
یکی دیگر از بهترین رستوران های فرودگاه دبی Yo! سوشی است. بنابراین، اگر هوس خوردن یک غذای خوب ژاپنی دارید، میتوانید به این مکان سر بزنید و برای خودتان چند ساشیمی خوشمزه سفارش دهید. این رستوران همچنین طیف وسیعی از سالادها و دسرها را سرو می کند.
میانگین قیمت برای دو نفر: 120 درهم
تماس: 9718009678744
ساعات کاری: 24 ساعته
- The Kitchen by Wolfgang Puck
“آشپزخانه ولفگانگ پاک” که به خاطر صمیمیت و عشق واقعی خود به صنایع دستی شهرت دارد، فضایی دلپذیر دارد. سرآشپز مشهور این رستوران پیتزاهای لذیذ، پیش غذا، سالاد و رشته فرنگی را با غذاهای دیگر سرو می کند.
میانگین قیمت برای دو نفر: 220 درهم
تماس: 97142367180
ساعات کاری: 24 ساعته
- کافه شکلات باتلر
از نوشیدن بهترین قهوه و چای در محیطی شیک و دلپذیر در این کافه مجلل لذت ببرید. کافه باتلر با شعبه های متعدد در سراسر امارات متحده عربی، بهشتی حقیقی برای علاقه مندان به قهوه و شکلات است.
ساعات کاری: 24 ساعته
رستوران های ترمینال 3 در فرودگاه بین المللی دبی
- PAUL BAKERY AND RESTAURANT
این رستوران میتواند مقصد خوبی برای خوردن صبحانه، ناهار و یا شام باشد.
میانگین قیمت برای دو نفر: 185 درهم
تماس: 97142245526
ساعات کاری: 24 ساعته
- CAFFÉ NERO
این برند اروپایی پیشرو قهوه دارای یک کیوسک در فرودگاه بین المللی دبی است.
میانگین قیمت برای دو نفر: 90 درهم
تماس: 97142203172
ساعات کاری: 24 ساعته
- BURGER KING
وقتی نمی توانید در مورد رستوران تصمیم بگیرید، برگر کینگ یک انتخاب مطمئن است. این فست فود زنجیرهای مشهور بینالمللی از سال 1954 به فعالیت مشغول است.
میانگین قیمت برای دو نفر: 65 درهم
تماس: 971600522224
ساعات کاری: 24 ساعته
- Heinekin
Heinekin میتواند بهترین ایستگاه مسافران برای نوشیدنی باشد. مسافران همچنین برای صرف صبحانه در اینجا توقف می کنند.
میانگین قیمت برای دو نفر: 370 درهم
تماس: 97142203147
ساعات کاری: 24 ساعته
حمل و نقل فرودگاه دبی
فرودگاه بین المللی دبی فقط 3 مایل (حدود 15 دقیقه با ماشین) از مرکز شهر دبی فاصله دارد و هیچ کمبودی از نظر حمل و نقل برای ورود به شهر وجود ندارد. اگرچه این فرودگاه یکی از بزرگترین و شلوغترین فرودگاههای جهان است، اما سیستم حملونقل به خوبی سازماندهی شده شما را در کمترین زمان به سمت هتل یا مقصد مورد نظرتان میرساند. در اینجا روش های حمل و نقل را بررسی میکنیم.
تاکسی
تاکسی ها در دبی راهی امن، راحت و مقرون به صرفه برای رفت و آمد هستند. در فرودگاه، تابلوهای واضحی برای مکان های دریافت تاکسی وجود دارد که می توانید تاکسی های موجود را به صورت شبانه روزی پیدا کنید. برای سوار شدن به تاکسی از فرودگاه 25 درهم و برای هر کیلومتر 1.96 درهم هزینه ثابت پرداخت می شود. هزینه سفر به مرکز شهر دبی حدود 53 درهم است.
Uber/Careem
Uber و Careem دو سرویس عمده اشتراکی سواری هستند که در دبی فعالیت میکنند. این سرویس ها به شما این امکان را میدهند تا در صورت تمایل با ماشین تماس بگیرید و مستقیماً از طریق برنامه پرداخت کنید. Uber و Careem کمی گرانتر از تاکسی ها هستند.
مترو
سیستم متروی دبی با واگن های قطار راحت و دارای تهویه مطبوع راهی کارآمد و بسیار مقرون به صرفه برای سفر است. استفاده از مترو کمی بیشتر از تاکسی گرفتن طول میکشد، اما در ساعات ترافیک، گزینه سریعتری است. ایستگاههای مترو هم در ترمینال 1 و هم در ترمینال 3 قرار دارند. اگر به ترمینال 2 رسیدید، میتوانید از شاتل فرودگاه استفاده کنید.
مسافران مجاز به حمل دو چمدان، یک چمدان دستی و یک چمدان بزرگ هستند. هزینه کرایه به منطقه سفر شما بستگی دارد و از 3 درهم برای هر نفر شروع می شود.
اتوبوس
اتوبوس ها یک گزینه سفر کم هزینه هستند و 24 ساعت شبانه روز از هر سه پایانه حرکت می کنند. توجه داشته باشید که قبل از سوار شدن به اتوبوس باید یک Nol Card (کارت بلیط الکترونیکی حمل و نقل عمومی) خریداری کنید.
اجاره اتومبیل
اجاره ماشین می تواند آزادی زیادی را در هنگام گشت و گذار در دبی به شما بدهد. چندین شرکت کرایه اتومبیل در فرودگاه بین المللی دبی فعال هستند، از جمله هرتز، یوروپکار، نشنال، آویس و سیکست.